Reacties cliƫnten


 


Een behandeling bij Otto Pasteuning is een ervaring die verder strekt dan de duur van de sessie. Voor dat deel van de behandeling waarvan je je bewust bent, blijft je de volmaakte ontspanning bij, de volledige toewijding van de behandelaar en het vertrouwen waarmee je je aan hem overlevert.

Het beroep dat hij uitoefent is er een waar talent bij komt kijken, en dat is in zijn geval een groot talent. Misschien is daardoor de mysterieuze nawerking te verklaren. Na een aantal behandelingen gaan dingen beter. Niet alleen die stijve schouders zijn verdwenen, maar ook sommige hardnekkige onzekerheden. Niet alleen blijven terugkerende kwaaltjes uit, maar onder de stormachtigheden van alledag ontstaat een fundament van rust. En meer energie dan voorheen!


Otto is iemand die heel integer is, ik voelde me meteen veilig bij hem. Ik waardeer zijn werk op kwaliteit, integriteit en intimiteit. Zijn aanwezig zijn is voor mij van belang en dat is wat hij geeft aan cliƫnten. Zijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven en ( het naar binnen gaan ) het bewust worden van jezelf in de wereld, vind ik een mooi voorbeeld van in balans zijn. Tevens is hij een betrouwbare en herkenbare bron voor velen die hier aan toe zijn.
Jessie Kuipers Embodiment, Opleiding Trager Nederland.


"Er is een wereld voor me opengegaan die ik nieuwsgierig aan het verkennen ben."De Rebalancing en Massage Praktijk is gevestigd in Almere dichtbij Amsterdam. Gespecialiseerd in meditatie - gezichtsmassage - gewrichtsmassage - zelfonderzoek - Osho - bewust ademen - stretchings.

 

Namaste Webdesign - Jules Pasteuning Webontwikkeling