Ontspanningsmassage


Wat kun je verwachten?

Je kunt bij mij terecht voor een uitgebreide en intense massage waarbij spieren en bindweefsel soepel worden gemaakt . De massage duurt 60 minuten.
Tijdens dit uur krijg je een volledige lichaamsmassage, waarbij de mogelijkheid bestaat om op specifieke wensen in te gaan. Bijvoorbeeld door extra aandacht te besteden aan de nek, de rug en schouderklachten.

Welke Massage Technieken worden gebruikt?

Ik werk met intermitterend drukken , effleurages (strijkingen), petrissage (knedingen), zachte massage, diepe weefselmassage, stretchings en gewrichtsmassage. Je kunt zelf aangeven welke methodes je graag toegepast ziet.

 

De verschillende massages:

 

Zachte massage.
Deze vorm zorgt voor diepe ontspanning, rust en stilte.

Intermitterend Drukken, Effleurages, Petrissage
Deze massagevormen zorgen voor bloeddoorstroming, doorbloeding van verschillende weefsels, afvoeren afvalstoffen en ontspanning.

Diepe weefselmassage ofwel Deep Tissue Massage
Hierbij worden verklevingen en blokkades opgeruimd en vindt er een betere doorbloeding van spieren en bindweefsel plaats.

Gewrichtsmassage ofwel Joint Release
Deze massage maakt gebruik van de vloeibaarheid van je lichaam. Energie gaat weer door je hele lichaam stromen en er komt ruimte in de gewrichten.
Al deze elementen bij elkaar zorgen voor rust, ruimte en een diepe ontspanning.
Bij Stretchings wordt er veel ruimte gemaakt en op dieper niveau geeft dit een intense ontspanning.

Visie

Met mijn achtergrond als Rebalancer werk ik altijd vanuit een holistische benadering. Het lichaam is een geheel, waarbij alles met elkaar is verbonden. Ik zie de massage dan ook niet als werk, maar als in het contact zijn met het lichaam. Het lichaam voelt of je werkelijk aanwezig bent en van daaruit kan diepe ontspanning en loslaten volgen.Rebalancing en Massage Praktijk is gevestigd in Almere dichtbij Amsterdam. Gespecialiseerd in meditatie - gezichtsmassage - gewrichtsmassage - zelfonderzoek - Osho - bewust ademen - stretchings - diepe weefselmassage.

Namaste Webdesign - Jules Pasteuning Webontwikkeling